Funi !

hej
jag tängte skriva lite om morgon dagen för att jag kommer inte att har så himla mycket tid på mig att skriva ett inlägg i morgon.
 för att först ska jag till stan med mamma de ska bli jätte kul och jag längtar redan och jag hade tängt att köpa ett par dansskor jag har redan ett par men inte riktigt sånna som jag ska köpa de som jag ska köpa är mer att par skor och de som jag har är du mockasiner eller vad man kallar dom :P och så klart ska jag köpa något annat om jag tycker nått är fint och om jag gillar de kanske jag tar kort på de så får ni se vad jag har köpt.
Och vid typ kl.halv 7 så ska jag och Linda kolla på wild kids tillsammans :D kanske lägger in lite bilder dåå.....om jag tar några och om Linda får för sin mamma och pappa (hoppas.....) :D  love you Linda och förlåt för att jag inte kunde komma till dig i kväll (önskade att jag fick de) :(  men kanske nästa fredag !!

Men hinner inte skriva mer nu hej dåå ska äta puss<33 / Madde ' § + :D

Skönt med Fredag!

shuu! xD

Idag var jag i skolan som vanligt, efter så gick jag och Linda hem till mig. Så hon är här nu. Vi har tittat på andra avenyn & ätit mellis. Vad har ni gjort idag då  ? (:  Det gick inte att jag sov hos Linda ikväll, men vi ska kanske göra det nästa helg. Och vi ska se på wild kids imorgon. Men det var inget mer, kanske skriver mer senare..well.., Ha en trevlig fredagskväll & en trevlig helg! Kram  Madde ' § + :D  Ps. ingen får härma mig och Linda med : ' § + :D Okej ? bra :P


Rolig dag för lilla mig :D

hej på er allesammans !
Idag har jag bara varit i skolan som vanligt vi holler bara på med att göra lite lossas prov inför dom riktiga proven de känns som om vi har gjort minst 100 såna där himla papper :P vi har inte gjort något så himla speciellt i skolan i dag. på rasterna så var jag med Linda Angelica Amine och Ebba vi var i en is backe som var jätte hal,rolig och stor. jag hinner inte skriva så himla mycket i dag för att jag måste snart gå och ducha men aja.....
på lunchrasten så kom de fram tre killar och rfågade om en kille fick chans på mig men jag skiter i dom för att de skojar endå säkert bara och så bryr jag mig inte de holler på så där hela tiden (nästan)
efeter skolan så var jag men Amine vi år mellis och spelade dataor och så.... sen vid typ 4 skulle Amine gå hem för att vi skulle göra oss i ordning för att vi skulle på dans vid halv fem.

på dansen gjorde vi massor av olika skaker först gjodre vi ju så klart en uppvärmnings dans sen gjorde vi en disco dans , sen fick vi lära oss lite hur leydis showdans ska vara och så klart lite mer på våran showdans som vi ska dansa kom gärna och kolla de är fler som kommer att dansa tex... Elinor, blogg: www.elinorfranzen.blogg.se Linda, blogg: www.frazzeh.blogg.se Erika, blogg: www.erikazz.blogg.se Olivia, blogg: www.finaiva.blogg.se Moa,hon har ingen egen blogg tror jag men hon har en med Olivia: www.hydrapes.blogg.se och jaaa, fast Olivia Elinor Moa och Erika går i en showgrupp !
 skulle vilja passa på att helsa till:

Elinor:
 
Madde:

Erika:

Linda:

Angelica:

Olivia:

Moa:
 Det är en skämt bild har inte riktigt en vanlig bil på henne :(
Amine:

Frida:

Hannna:

så här har dagen sett ut för lilla mig.

he på er allesammans!
I dag har jag som vanligt varit i skolan och bara jobbar matte engelska svenska noso och så jätte tråkigt de ända som var kul i dag förutom att gå på rast var gympan, där körde vi wollyboll jag och angelica mot Madde och Linda första gången och andra gången så körde Jag och Linda mot Madde och Angelica och vi var inte så jätte jätte bra men rättså fast jag och Linda vann inte haha Men vi hade jätte kul endå de var facktiskt rätt kul att vi förlora men aja annars har bara lektionerna bara vairt tråkiga typ på lunchrasten var jag med: Madde Amine Angelica Linda Ebba Issabelle och Frida vi körde tecken, Hanna brukar också vara med men hon kom inte i dag för att hon är sjuk :( jag hoppas att hon blir frisk snart.
efter skolan så gick jag Linda och Frida till Hanna och pratade lite med henne men sen så skulle jag gå hem och göra mina läxor och äta mellis (jag åt min och Lindas special som jag har skrivit om på ett annat inlägg) sen när jag var klar med det vid typ kvart i tre så gick jag till Linda och Frida hemma hos Frida vi gjorde inte så speciellt mycket men endå, när jag kom så tog vi lite bilder och gjorde inspelningar (som jag inte vet hur man lägger in) aja sen skulle Linda och Frida göra sina läxor så då gjorde dom ju så klart de och jag satt i Fridas rum och chattade o spelade. tillslut kom de upp då så skickade vi några meil och Linda och jag stog och dansade sen kom Frida och dansede med oss :D
vid typ tjugo i fem så skulle jag och Linda hem jag skulle bara hem då vet inte varför men Linda skulle på dans vi tio i fem haha jag vet hon hade bara 10 minuter på sig att göra sig klar sen skulle hon på dans.
Oscar min lille bror skulle åka och klippa sig vid typ kvart över fem så då fick jag sätta på ugnen så att pappa bara kunde ståppa in pizzorna när dom kom hem. jag var jätte jätte hungrig så att jag fick äta något litet inann maten också, ja de var väl hur min dag har sett ut i gad då eller min mamma och pappa är och tränar nu så att jag och Oscar är själva. men jag vill se topp model kl:8 i dag de vill ju säkert inte han men de får han göra en då om han vill kolla på tv i vardagsrummet annars så får han kolla på sin tv i sitt rum för att jag får alltid sitta i mitt rum och kolla på tv om jag vill se något för att pappa och Oscar ska kolla på is hockey i bland och den går bara på kanal+ och vi har bara den på den tv:en nu orkar jag inte skriva mer för idag hej dåå puss på er love yaa


här har vi mig Linda och Frida



linda som äter en macka med ost :P



och här är Frida :)



och här är linda som älskar ost ! XD



jag och lilla Frida



jag och lilla Linda



Frida som dansar



Linda som gör en pussmun



jag som ska försöka le neråt



Frida som gör ett danssteg



Linda och Frida som gör en pouse! XD



Linda som ska spela en skol nörd haha :P



Línda och Frida med läxorna




Linda som undersöker sin penna



frida har vi här och Lindas hand längst till vänster



Jag som pluggar



Boring......!



Tråkigt.....!



Linda och frida 4 ever!!



snygga vi är eller hur ?! haha

jaa de var allt för i dag puss och kram skumbanan

     
love yaa!

too day!

hej på er alla! idag har de bara varit vanlig tråkig skola för mig först hade vi slöjd vi har kökstema blää efrer de hade vi som vanlig matte, engelska och svenska.

efter skolan var jag med Linda vi satt mest vid datan,och gjode lite bilder till min disign och såå tack tack tack så himla mycket sara (hon som ska fixa disignen) de är väldigt snällt att du kan göra en sån till mig. kram kram på dig.

men i allafall jag och Linda  sjöng och skrattade men efter de var vi lite hungriga då kom vi på ett litet recept de var jätte gott promes prova själv man tar bara lite : yogurt,socker,vaniljsocker (fast bara lite socker och vanilj socker) kakao och hallon sen vispar du runt de skit gott tycker vi i allafall XD ´
och på lördag ska jag Kanske sova hos linda och vi ska ha en liten spa kväll med ansiktsmask, bad fotbad och kolla på let´s dance ska bli fett kul om jag får pappa säger att vi skulle prata om de senare tack lilla linda älskar dig så himla myccket går inte att beskriva det. hej då nu orkar jag inte skriva mer för den här gången, love yaa! kram Madde



jag (linda fotar) :)



jag hemma



jag igen



och till sist jag






too day!

hej alli sammans idag har jag bara varit i skolan som är så tråkigt förytom på rasterna vi hade slöjd först det är kökstema blää, sen hade vi lite matte, engelska och svenska.

efter skolan var jag med Linda vi gjode typ..... eller jag vet inte vad jag ska kalla den men i alla fall ni kan ju prova de är jätte gott man tar bara : yogurt,socker,vaniljsocker,kokao och hallon senan mosar du bara den och vispar runt de lite sen...äter man de promes de är skit gott. annars så satt vi bara lite vid dadan och tog lite bilder till min nya disign som jag kanske kommer få snart :)
Tack så himla mycket sara (hon som kommer att fixa min nya disign) det är verkligen kul att du kan göra en sån till mig de betyder väldigt mycket, för att min blogg nu är inte så himla fin tack tack tack sara kram på dig. jag bråkade lite med Olivia också men jag pallar inte berätta vad som hände eller varför...

men i alla fall jag och linda skrattade och sjöng och hade kul och jag och lilla Linda ska kanske på lördag ha lite mys kväll där hon och jag ska ett litet spa :D Linda älskar dig så himla mycket gå inte att beskriva p.s kanske lägger in lite bilder efter spat om ni är snälla XD puss kram

Linda och jag

hej när jag och linda var små så hade vi varit i täby och köpt lika dana kläder men i alla fall några bilder kommer här:  
  

resturang

hej jag pappa och oscar har hämtat  mamma i stan på hennes jobb de är typ en timme i bil :( sen så gick vi till någon resturang  kom inte i håg vad den hette men endå vi var nästan själva där vi åt jätte god mat och efterätt och jag och oscar skrattade jätte mycket, på vägen hem så stannade vi på ica stopp för att vi skulle köpa lite godis och så till kvällen men nu ska jag gå och kolla på film. här är några bilder :



haha här är jag och Oscar (min lille bror)



oscar och jag



haha vi igen på mammas jobb



jag och oscar gör reklam



jaa där har ni några bilder på mig och oscar på mammas jobb kram på re alla som läser detta


Fotbollsträning

hej på er alla eller ni som läser det här, Idag har jag varit på fotbollsträning från 10 till halv 12 de är jätte kul att gå på fotboll de är typ de roligaste man kan göra för aktivitet tycker i alla fall jag men de är ju inte alla som tycker de XD men på träningen gjode vi massor med övningar och spelade lite två mål.
sen har jag ite gjort så mycket mer eller jag har varit på en liten promenad med Oliver mamma pappa Micke och Liisi. Mamma och pappa åkte upp till min mormor och morfar eller dom var inte hemma för de är ju i thailand men jag har inte gjort så mycket mer än så förutom att jag har suttit vid datan.men nu måte jag gå shingiling kram

Fotboll!

hej de är jag i går så var jag på fotbolls tunering de gick inte så himla bra för oss i går vi kom typ trea i vår grupp så inte så bra :( men man får väl se de posetift jag har ju en tunering till som man får hoppas på, som jag ska spela om 2 veckor.
Jag Hanna och Elinor var mäst med varann för de var väldig länge mellan matcherna vi var lite inn på datan ovh sen gick vi in i koridoren och kollade där hittade vi ett hämligt ställe där vi satt och åt våran lilla lunch och fika sedan skulle vi spela match de gick inte så bra vi förlorade med 2-0 jag vet jätte tråkigt men vi hade ju endå två till macher att spela jag Hanna och Ellie gick till kiosken och köpte lite macka o så sendan gick vi till vårat lilla hemliga ställe och fikade lite efter när vi hade fikat klart så gick vi till kiosken där fanns de lite som man kunde gör tillexempelt : biljard,pingis, kolla på tv, uppträda, spela hockey spel, bygga koja med kuddar o ja massor mer typ
sen skulle vi spela mach igen kommer ite i håg mot villka men tillslut blev de i alla fall lika 1-1 (jag gjorde målet) haha inte för att skryta men endå. när machen var slut gick vi till kiosken och åt middag eller vi åt på vårat lilla ställe, efteråt gick vi till kuddrummet med Moa nicole och Ellen vi vildade och berättade spökhistorier för att vi var jätte trötta, vi behövde sen gå ner till vårat omklädningsrum och hämta våra skor och vattenflaskorna för att vi skulle gå och värmaupp för att vi skulle spela match vi skulle möta mrommapojkarna tillslut blev det 1-1 Elinor gjode målet och jag gjode asissten men i allafall
vi gick inte vidare så vi fick åka hem. Men bara att få vara med fotbolls kompisarna och ha kul metyder så jätte jätte mycket.


här är Ellie Moa och Ellen i tv rummet



och här har vi Moa Ellen Hanna och Nicole



här har vi lilla Eliie (söötis)



Hanna som ligger och njuter :)



här har vi Elinor och Hanna  snyggingar



Här är dom igen XD  :)



Haha konstig.

hej puss och kram skumbana ha de gött

Angelica,Amine,Hanna och Olivia

hej jag var med olivia hanna amine och angelica vi hade jätte kul vi kolla på bring it on.  vi var också och köpte godis sen gick vi till bron och vinkade till bilar och då tutade dom haha jag vet lite kontig gjort av oss....... men i alla fall vi hade skit 
kul! Älskar er alla!!



Angelica hanna olivia och amine



hehe eller hur är dom gulliga :P



Love yaa!



hehe rolig bild! :)



  gullungar!!



 alla 4 igen ! :)   :P



ååh! jag såg muppad ut

Linda!

Linda finnas i mitt hjärta men när du sviker mig hela tiden så önskade jag att du kunde gå ut ur mitt hjärta ett tag men de gör du inte för att du kommer alltid att finnas i mitt hjära nu förtiden så har vi typ inte varit med varann på jätte länge men jag önskade att vi kund ha de som de var förut för vi var som systrar och berättade nästan allting för varann, varje dag så lekte vi.... och nästan alla kände igen oss för att vi var bästisar och att vi alltid var så glade och trevliga XD
men jag vill att du ska veta att jag älskar dig! Men nu har du bara lämnat mig här.

haha jag och Linda när vi var 6-7 år!


 

Jag och linda! med söötisarna!



Linda, gullig!



Jag och Linda på fotbollsskola.


Idag

shuu,idag har de bara varit som vanigt i skolan (tråkigt) jag brukar vara med Hanna Frida Linda Madde Amine Ebba Angelica och Issa.
Efter skolan gick jag hem till angelica vi väntade på bussen för hon bor ganska långt här i frånXD
Vi var med Elinor och Annabell :D jag skluue hem till mormor och morfar för att de ska åka till thailand och vara borta i tre månader de kommer hem någon gång i aprill :( har inge mer att skriva om för nu ska jag fortsätta att chatta med Erika och Felicia:Dsom är jätte jätte snälla(L) shingeling

Upps glömde berätta.....

hej glömde visst berätta vad som hände efter de hade varit prisutdelning efter cupen.
då gick vi och packade och så....
sen åkte vi tillbaks till båten som var försenad så då gick vi till vattnet och samlade lite stenar som var jätte jätte lena (jag har kvar mina stenar i en lite ask) óch till slut kom båten.
på båten så gick vi på resturang och vi fick ta vad vi ville på ett långt långt bord fans typ allt. sen fans det också ett bord med massor av efterätter ååååå de var så himla kul och gott (önskade att vi var där nu) och vi lekte lite i den stora borgen igenXD
när vi kom fram så var det rätt så sent men vi åkde bil så, vi lekte i bilen och körde fråge sport och allt........XD lovar att de var de roligaste som finns kram kram Madde

Älaskar dig Oliver !

I går var jag med min syssling oliver.han är den söötaste i hela världern han skrattar åt typ allt man gör och hans skratt är så himla gulligt!
jag kanske ska komma och leka en liten stund i dag igen med honom innana jag vi ska till gäster!

=) <3



Åhh, gud vad han är gullig



Sööting.



=) <33



Han är så himla gullig.



Oliver !



Visst är han bara för sööt !

KRAM Madde

Åland

hej
jag tänkte berätta lite hur ´jag och mitt fotbollslag hade de på Åland först på morgornen gick jag upp kl:7 sen åkte jag och mamma till IP för där skulle vi mötas. sen åkte vi till båten (som var jätte stor) där lekte vi i en stor borg :P och vi spelade lite kort också och så klart köpte godis.
sen när vi gick in i bilen (mini bussen) så åt vi godis och hade kul.
när vi kom fram så gick vi in i vårt (våra) rum och bytte om för att vi skulle spela match kom inte om vi vann eller förlorade men aja.
när vi åt lunch gick vi in i matsalen vi var helt själva förutom mattanterna då.
på kvällen skulle vi sova men det var ingen som kunde sova eller ville sova så att vi kollade på tv och film hela kvällen men sen behövde vi gå och sova för att vi skulle ju spela massor av matcher nästa dan.
sen spelade vi lite mera matcher och sen var de lunch vi var nästan själva igen och till slut var det pris utdelning och vi
kom 6:a av 13 lag (tror jag)



Amine Julia och Sandra



Här stod vi när vi skulle ta i mot vårt lilla pris



Jag och Linnéa



På kvällen när vi kollade på T.V



Aa.. Samma kväll =)



Alicia Frida Linda och Amine =)

Många fina minnen ! =)
Kram Madde


Hanna Jag och Frida:P

hej alltid när jag är med hanna och frida eller nån av de så är de alltid så hilmla glada med humor och vi har alltid kul när vi är med varann dom är alltid snälla och aldrig ljuger för mig eller för varann och de tycker jag är viktigt så att man kan lita på varann och de gör jag så om ni läser det här så kom i håg att I love you och att jag alltid kommer de (L)

Jag med hanna :P


Frida på Åland

ps he hade inte så många bilder på dom:(

Linda och jag

shaba linda är min bästa vän och hanna o madde ra men jag och linda har kännt varann ända sen vi var typ 5 år eller nått linda bara kom där till mig med sin dockvagn osen nästa dag så gick jag till henne och så började vi leka eller okej inte riktigs så men nästa så ni bara vet så älskar jag lida så himla nycket för hon betyer jätte mycket och hon är en sann vän och aldrig ljuger för mig båda går på fotboll och Linda ska burja i min dansgrupp:PLove you Linda 

Linda gör en grimars



jag och Linda



Jag och Linda bääst


Linda och Jag:P



Linda och jag igen jag vet lite suddig:P


Hemma hos Linda Jag och hon(L)


Linda med en blomma:)



Linda som sitter i soffan hemma hos henne;)

Madde Och jag

Hej i går var jag med Madde vi har så klart alltid kul när vi är med varann för att vi är så lika varann och aldrig ljuger för varann jag och Madde här kännt varann ända sen vi var 2 år så vi vet lixom nästan allt om varann:P vi går båda i samma fotbolls lag och båda går på dans fast inte i samma på samma dans :P Madde så du bara vet så betyder du så himla mycket för mig och även om vi bråkar nån gång så kommer jag aldrig att släppa dig för att du är verkligen en sann vän!

=) (L)



För alltid !



Lilla Madde ! =)



<3 Bääst <3



 hehe, xD



B.V.F !

 

Colig bild ! =)

Kram Madde !

Madde Linda Jag och Hanna

shaaba i dag har jag ´Madde Linda och Hanna varit vi har så klart alltid kul när vi är med varann aja med vi tog lite milder på oss sen skulle Linda och Hanna gå hem igen så jag och madde bakade lite chokladbollar här får ni se lite bilder i från mig Hanna Madde och Linda:P

alla fyra 4 ever (jag ser skit muppad ut)



alla fyra igen haha jag ser skit muppad ut igen



Hanna dansar :) söötis



Linda gör reklam :P söötis



Mina små älsklingar :P



Mina bäästisar Älskar er så HIMLA mycket(L) (har fler bästiar)



Bästisar 4 ever



Bästisar 4 ever

Skit bra venner

hej höll på att glömma jag har ju jätte jätte bra kompisar också tillexempelt ELINORdu är ju en himla bra och go person som är omtänk samm hela tiden och kul att va med dig +  love you. OLIVÌA du är rolig och de är kul att va med dig hela tiden + att du är väldig ommtänk samm  love you. NICOLE vi har kännt varann enda sen vi var ny födda och jag kommer alltid att gilla dig lika mycket even om vi inte är med varann lika mycket nu som förut love you MOA du är väldigt rolig  och bra på fotboll vi har inte varit med varann så mycke:( LINNEA du är den roligaste i världer typ och den bästa målvakten i hela världen love you,älskar er alla de är säker några mer som jag gillar men kommer inte på just nu!(L)

Bästisar

shoo,de är jag,ville bara säga hur mycket Madde,Amine,Hanna,frida och Linda betyder för mig (L) ni är de bästa bästisar man kan ha de ställer alltid upp och är omtänk samma och ni är så himla gulliga mot mig och varann det betyder så mycket att ha er vid min sida och jag känner mig trygg när jag är med er och ja om vi bråkar nån gång så blir de alltid till slut bra igenps bilderna tog mamma när vi var på ÅLAND med fotbollslaget

Fotboll

hej,det är jag igen fotboll är de bästa som finns ja menar hur kan man inte gilla fotboll aja men i alla fall jag har spelat fotboll sen jag var liten och innan man fick burja med de och så gick jag på boll o lek så jag har gått på fotboll väldigt länge jag älskar de vi ska spela cup den 7 februari och då ska vi vinna såklart men vi är ju bästsåXD shingeling Madde ps när vi har spelat cupen kommer de nya mer bilder ;)

hej,välkommen

hej, jag är en tjej som är 11 snart 12 år jag är typ 157 cm lång och jag älskar och spela fotboll jag går på dans också fast jag är inte så braXD aa och jag sastar mer på fotbollen jag har gått på ftboll i 6 och ett halft år min mamma är tränare för laget som ägerXD jag gillar att vara med mina kompisar och bästisar jag gillar också och shoppa så klart  kram kram Madde

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0